Kurkistaa jauhe. Peek hartsi

Kurkistaa jauhe. Peek hartsi
Keskustele nyt
Tuotetiedot

PEEK hartsi

Yleistä:

PEEK on eräänlainen semicrystalline aromaattiset polymeeri ja sen tärkein ketjun macromole koostuvat aryyli-, Ketoni- ja Eetteri. PEEK on lämmönkestävyys, Kemiallinen stabiilisuus kuin kovat muovit ja hyvä processsability kuin kestomuovien ominaisuuksia. Tällä hetkellä PEEK on tunnustaa paras suorituskyky polymeerimateriaali.

Käsittely:

Pääasiassa hyväksyy menetelmä korkean lämpötilan nucleophilic korvaaminen reaktio PEEK raaka valmisteluun. Hydrokinoni ja 4, 4'-Difluoro diphenylmethanone perusaineistosta, korkea kiehuvaa inertti liuotin ja oman Randamp; D laatiminen katalysaattori, korkean suorituskyvyn PEEK hartsi on lopulta valmis korkean lämpötilan polykondensaation reaktion. Polyetheretherketone(Peek) pihka tehdään osaksi puhdasta hieno PEEK jauhe seires eri hiukkaskoko Ilmastointi eddy jauhamisen meneillään; osaksi eri muuttaa yhdistettyjen tuotteiden pahentaa ja muokkaamalla korkean käyttölämpötilan rakennusaineiden ja sähkö eriste.

Tehdas:

Meidän tehdas on ainoa, joka voisi manipuloida 5000L aluksen PEEK polymerointi tuotannolle lukuun ottamatta Victrex UK saavuttaa tilavuus on enintään 1000tons (vuosittain 300 tuotannon päivää laskettuna), joka takaa tehokkaasti laatu vakautta ja johdonmukaisuutta, puhtaus ja väri vakauden PEEK tuotteita.

PEEK-sarja:

PEEK-P: (puhdas hartsi jauhe)Se on alkuperäistä esitystä Peek, voidaan käyttää yhdistämisessä ja suonensisäinen valmiiden tuotteiden raaka-aineina.

PEEK-PF (puhdas hartsi hieno jauhe): Tämä materiaali on saavutettu kautta erityisiä jyrsintä raaka powder(D50=75μm~D50=22μm), sitä voidaan käyttää raaka-aineena precision valettu varaosien ja pinnoitemateriaalin.

PEEK-G (puhdas hartsi rakeet):Hyvä sitkeys ja iskunkestävyys. Voi desinfioida, höyryllä, etyylialkoholi ja

Y, jotka koskevat mm. Se on laajalti käytetty lääketieteen ja lääketeollisuuden, elintarviketeollisuuden.

PEEK-GL (lasikuitu vahvistettu): Muovi vahvistaa lasikuitu, joka osoittaa poikkeuksellisen jäykkyys, viruminen lämmönkestävyys ja muodonpitävyys. Se kanisteri elättää jatkuva kuormitus pitkään korkeassa lämpötilassa. Se on täydellinen materiaali rakenneosissa käytettyjen.

PEEK-CA (hiilikuitu vahvistettu): Hiilikuitu vahvistaa muovi näyttää erinomainen kimmokerroin, mekaaninen lujuus ja viruminen kestävyys ja kulutuskestävyys.

PEEK-FC (kitka andamp; Kulutusta kestävä): Se on täytetty PTFE, grafiitti ja hiilikuidusta yhdiste. Se on ihanteellinen materiaali, että voidaan kitka alueen, alhainen kerroin tai kitkaa, kulumiskestävyyden ja korkeapaine rajoitus.


Tutkimus