Natriumhydroksidi pääkohdat

Natriumhydroksidi (NaOH) käyttää hyvin laajaa. Paperi-, saippua-, väriaine-, raion-, alumiini-, öljynjalostus, lajittelu, kivihiilitervatuotteiden, puuvilla- ja elintarviketeollisuuden, puunjalostus- ja konepajateollisuuden jne. Puhdistaminen. Erityisesti seuraavat:

ala

Natriumhydroksidia käytetään laajalti kansantaloudessa, monet teollisuuslaitokset tarvitsevat natriumhydroksidia. Käyttämällä natriumhydroksidia useimmat osastot ovat kemikaalien valmistus, jota seuraa paperi, alumiini, volframisulatus, raion, viskoosin ja saippuan valmistus. Lisäksi se käyttää väriaineiden, muovien, farmaseuttisten ja orgaanisten välituotteiden, vanhojen kumien uudistamisen, natriummetallin, veden elektrolyysin ja epäorgaanisen suolantuotannon, joka tuottaa boraaksia, kromisuolaa, mangaanihapposuolaa, fosfaattia jne. paljon kaustista soodaa.

Paperi

Natriumhydroksidilla on paperiteollisuudessa tärkeä rooli. Perusominaisuuksiltaan sitä käytettiin kiehumisprosessissa ja valkaisuarkissa.

Elintarviketeollisuus

Natriumhydroksidia voidaan käyttää laajasti seuraavassa tuotantoprosessissa: astianpesu prosessi; Tärkkelyksen jalostusprosessi; Karboksimetyyliselluloosaprosessin valmistus; Natriumglutamaatin valmistusprosessi.

Vedenkäsittely

Kaustista soodaa käytetään laajalti vedenkäsittelyssä. Jätevedenpuhdistamossa natriumhydroksidi neutralointireaktiolla pienentää veden kovuutta. Teollisella alalla se on ioninvaihtohartsin regenerointiaineen regenerointi. Natriumhydroksidi on voimakkaasti emäksinen ja sillä on suhteellisen korkea liukoisuus veteen. Koska natriumhydroksidilla on suhteellisen korkea liukoinen veteen, joten annostus on helppo mitata, se on kätevää käyttää veden eri käsittelyalueilla.

Natriumhydroksidia käytetään vedenkäsittelyssä seuraavissa asioissa: poistaa veden kovuus; Säädä veden pH; Jäteveden neutralointi; Raskasmetalli-ionien saostuminen vedessä poistetaan; Ioninvaihtohartsin regenerointi.

Synteettiset kuidut ja tekstiilit

Zibo Bainaisi Chemical Co., ltd. perustettiin vuonna 2005, on yksi johtavista kemiallisten valmistaja ja viejä Kiinassa, Se sijaitsee Dongyue Fluorinen Silicon Material Industrial Park, sisätilojen Shandong, pyrkii olemaan yksi tärkeä: toimittaja maailman Fluorinen kemianteollisuus.

Tuotamme natriumhydroksidia edulliseen ja luotettavaan laatuun, tervetuloa ottamaan yhteyttä!