PVDF-pinnoitus: erittäin säänkestävä ja kestävä pinnoitus


PVDF-pinnoitus: erittäin säänkestävä ja kestävä pinnoitus


PVDF pinnoite (polyvinylideenifluoridi) pinnoite on puhdas termoplastinen fluoripolymeeri, joka ei reagoi ja jolla on useita pinnoituksen edut. PVDF-pinnoite on kemikaaleja kestävä, paksukalvopäällyste, jota käytetään pääasiassa kemiallisissa käsittelylaitteissa sen alhaisen painon ja alhaisen lämmönjohtavuuden ansiosta. Useimmat kemikaalit ja liuottimet eivät vaikuta tähän pinnoitteeseen ja sillä on erinomainen kulutus- ja kulutuskestävyys.

PVDF-pinnoitteet ovat erityisen kestäviä liuottimia, happoja ja lämpöä varten ja niissä on pieni tiheys verrattuna samankaltaisiin fluoripolymeereihin. PVDF-pinnoitteilla on myös erinomainen eristyslujuus, erinomainen kestävyys karkeissa ympäristöissä. Samalla kun se sammuu, PVDF tuottaa vähän savua tulipalon sattuessa.

Zibo Bainaisi Chemical Co., ltd. perustettiin vuonna 2005, on yksi johtavista kemiallisten valmistaja ja viejä Kiinassa, Se sijaitsee Dongyue Fluorinen Silicon Material Industrial Park, sisätilojen Shandong, pyrkii olemaan yksi tärkeä: toimittaja maailman Fluorinen kemianteollisuus.

Valmistamme PVDF edullinen ja luotettava laatu, tervetuloa ottamaan yhteyttä!