PTFE-tuotteiden ongelmat ja ratkaisutPTFE-tuotteiden ongelmat ja ratkaisut


lämpö     PTFE säilyttää ominaisuutensa altistumisen jälkeen melkein kaikkien muiden kestomuovien ja elastomeerien rajojen yli. PTFE: n loppukäyttövaatimuksista riippuen käytetään jatkuvaan huoltoon lämpötiloissa jopa 500 ° F. Se voi myös ylläpitää lyhytaikaista altistumista korkeammissa lämpötiloissa.


Liekin kestävyys   PTFE tarjoaa erinomaisen vastustuskyvyn korkeaan lämpötilaan ja liekkiin, koska sillä on erittäin korkea sulamispiste ja automaattinen sytytys

Lämpötila sekä poikkeukselliset lämpöhajautumiskynnykset. PTFE: n liekin etenemisominaisuudet, kuten lämmön vapautumisnopeus ja savunmuodostus ovat hyvin alhaiset.

 

Kitka ja kuluminen PTFE on yksi alhaisimmista kitkakertoimista mistä tahansa kiinteästä materiaalista. Sen hankauskestävyys on mukautettavissa vaativiin ympäristöihin käyttämällä epäorgaanisia täyteaineita, kuten lasikuitua, hiiltä tai grafiittia.

 

Epäpuhtaus PTFE on kemiallisesti puhdas ja inertti. Se ei sisällä lisäaineita, kuten voiteluaineita, stabilointiaineita, pehmittimiä tai antioksidantteja, jotka saastuttavat prosessinesteitä.

 

Tarttuminen / irrotus   PTFE: llä on äärimmäisen pieni pintaenergia kiinteässä tilassa. Tämä tarjoaa erinomaisen tarttumattoman, kosteuttavan kosketuspinnan. Vastaavasti, kun nämä hartsit ovat sulassa muodossa, ne tulevat alhaisiksi pintajännitysnesteiksi, jotka sopivat kuumasulaliimoihin.

 

Low Temperature Service PTFE säilyttää erinomaiset ominaisuudet myös kryogeenisissä lämpötiloissa. PTFE: n iskunkestävyys näissä lämpötiloissa ylittää useimpien muiden polymeerien iskun.

 

Korroosio     PTFE: llä on erinomainen kemiallinen vastustuskyky. Se kestää kaikkein aggressiivisimmat orgaaniset ja epäorgaaniset kemikaalit, hapot ja liuottimet laajalla lämpötila-alueella.

 

Käyttöikä PTFE: llä on erinomaiset ominaisuuksien säilyttäminen pitkän ajan kuluttua, jopa korkeissa lämpötiloissa ja öljyjen, liuottimien, UV-valon, hapettimien ja muiden ympäristötekijöiden läsnäollessa.

 

Vakavaraisuus   PTFE: llä on yksi pienimmistä taitekertoimista. Se ei muuta visuaalista näkyvyyttä ultraviolettisäteilyn tai infrapunavalon altistumisen jälkeen.

 

eristeet   PTFE: llä on huomattava dielektrisyyslujuus, alhainen dielektrisyysvakio, alhaiset häviötekijät

ja korkea spesifinen vastustuskyky. PTFE ylittää suurimman osan materiaalista sen dielektrisyysominaisuuksien tasossa ja vakauteen monenlaisissa ympäristöolosuhteissa.

 

Biologinen hajoavuus PTFE on inertti mikrobiologiseen ja entsyymi-hyökkäykseen, koska puhdas polymeeri ei anna mitään ravintoa tai huokoisuutta näille kasveille.

 

Ultraviolettia ei vaikuta ilmakehän vanhenemiseen PTFE: llä ja se on hapettumisen, värjääntymisen ja haurastumisen vastainen.

 

Kosteus PTFE on täysin hydrolyysin kestävä. PTFE on hyvä este veden läpäisyä varten. Sen tyypilliset ominaisuudet ja mittatason vakaus pysyvät muuttumattomina myös pitkän ajan kuluttua vedessä.


Zibo Bainaisi Chemical Co., ltd. perustettiin vuonna 2005, on yksi johtavista kemiallisten valmistaja ja viejä Kiinassa, Se sijaitsee Dongyue Fluorinen Silicon Material Industrial Park, sisätilojen Shandong, pyrkii olemaan yksi tärkeä: toimittaja maailman Fluorinen kemianteollisuus.

Tuotamme PTFE edullista ja luotettavaa laatua, tervetuloa ottamaan yhteyttä!