PEEK-hartsi emaloituun lankaan

PEEK-hartsi emaloituun lankaan


Emaloitu lanka on yksi käämitystilan tyyppi. Se koostuu johtimesta ja eristekerroksesta. PEEK-rakeinen 550G voi korvata eristävää PP-, PE-, PTFE- ja PTFE-eristemateriaalia uuteen eristekerrokseen ja sitä voidaan käyttää sotilaskenttä- ja ydinvoima-alalla.

PEEK on lineaarinen aromaattinen, puolikiteinen termoplastinen materiaali, joka säilyttää tyypillisen muovin eristyksen kemiallisen resistanssin perusteella, sillä on sekä erinomainen korkean lämpötilan kestävyys että säteilyvastus ja suurjännitesiirtymislujuus. Suurin osa perinteisestä emaloituneesta langasta voi täyttää eristystarvetta vasta alhaisen lämpötilan (100 ° C), mekaaniset ominaisuudet ja sähköiset ominaisuudet ovat laskeneet merkittävästi korkeassa lämpötilassa. PEEK-hartsista valmistetusta emaloituneesta langasta on kuitenkin erityisesti korkean lämpötilan kestävyys, erilaiset säteilyvastukset ja suurjännitesiirtymislujuus:

  1. Korkean lämpötilan kestävyys. PEEK-emaloitu lanka voidaan käyttää alle 150 ° C: ssa pitkällä aikavälillä ja voi silti säilyttää erinomaiset sähköiset ominaisuudet ja mekaaniset ominaisuudet; 260 ° C: ssa, se voi silti pitää eristysmerkkinä matalissa jännitteisissä matalissa kuormitustiloissa

  2. Säteilyvastus. PEEK-materiaaleilla on erinomainen vastustuskyky säteilylle . Perinteiset muovit s heikkenevät lyhyessä ajassa γ-säteilyn aikana, kun taas PEEK kestää 10 ^ 9 Radin suuren annoksen gamma-säteilyä ja ylläpitää suorituskykyä.

  3. Korkean jännitteen jakautumislujuus. PEEK-pinnoitteen 0,2 mm paksuus voi vastustaa 10 000 Voltin suurta jännitettä.