Kuinka päällystää PTFE-kankaan substraatit

Kuinka päällystää PTFE-kankaan substraatit

 

PTFE-vesidispersio sopii myös pinnoitukseen muiden materiaalien, kuten lasilankojen, impregnoimiseksi. Konventionaalisia dip- tai flow-tekniikoita voidaan käyttää muiden tuotteiden päällystämiseen tai kyllästämiseen.

 

PTFE-vesidispersiolla. Hartsihiukkaset voidaan konsentroida lämmöllä yhtenäiseksi matriisiksi tai päällysteeksi vasemmalle hiukkasiksi vaikuttaen valmiin tuotteen ominaisuuksiin. Kudotusta kankaasta valmistettu jatkuva PTFE-hartsipäällyste voidaan valmistaa dip-pinnoitteella. Paksuuden kertymistä hitaasti ja ilman halkeamia on käytettävä ylimääräisiä läpivientireikiä. PFEFE-vesipitoinen dispersion fluoripolymeeri tuottaa hyvän kostutuksen jokaiselle läpikululle ja tyhjiöttömän kerääntymisen, joka soveltuu vaativampiin sähkö- ja Kemiallinen huoltosovellus. Jokainen päällystekerros kuivataan yleensä veden poistamiseksi (tyypillisesti 120 ° C: ssa), joka on paistettu hartsihiukkasten kiteisen sulamispisteen poistamiseksi (noin 337 ° C ). Kalanterointiprosessia voidaan käyttää sen jälkeen, kun kangasta on paistettu sovelluksissa, joissa on käytettävä PTFE: n aramidikuituja tai muita korkean lämpötilan kestäviä kuituja.

 

PTFE: n vesidispersion erinomainen leikkausvakavuus voi myös lisätä tuottavuuden, saannon ja laadun lisääntymistä. Muita kiinteitä tai nestemäisiä ainesosia voidaan lisätä PTFE-vesidispersioon tuottamaan erityistä käsittelyä tai valmiin tuotteen käyttäytymistä.


PTFE Aqueous Dispersion -tuotteille, vieraile osoitteessa:

http://www.bainaisichem.com/ptfe-aqueous-dispersion