Fluoripolymeeriputket (PTFE, FEP ja PFA-formulaatiot)

Fluoripolymeeriputket

PTFE, FEP ja PFA-formulaatiot

1.Kemiallisesti inertti; alhainen läpäisevyys

2.Kulmaisen materiaalin kitkakerroin

3.Excellent sähkö- ja säänkestävät ominaisuudet; ei syttyvä

4. Valmistettu ilman pehmitintä, joka voi liuottaa kriittisiin puroihin

5. Puolijohdeteollisuudelle on saatavana erittäin puhtaita laatujaMitä eroa?

PTFE (polytetrafluorieteeni) fluorihiilipohjainen polymeeri on hartsi, joka toimitetaan jauhemaisessa muodossa, joka sekoitetaan, valmistetaan ja puristetaan apasteiksi ja lopuksi putkeksi. PTFE-letkuja voidaan käyttää monissa erilaisissa käyttökohteissa sen korkean kemikaalinkestävyyden, korkean ja matalan lämpötilan, sähkönkestävyyden, sähköisen ja lämpöeristyksen ja alhaisimman kitkakertoimen ansiosta.

Putki on läpikuultava valkoinen.

FEP (fluoratuinen etyleenipropyleeni) -hartsi pelletisoidaan sen kuuma-melekstrusointiprosessille. FEP-letku tunnetaan kaasun ja höyryn läpäisevyyden ominaisuuksista ja erinomaisista UV-lähetysluokista. Vaikka PTFE: n koostumus on erittäin samanlainen , on olemassa muutamia huomattavia eroja. FEP: llä on alhaisempi lämpökutistuslämpötila ja se on selkeämpi ja joustavampi kuin PTFE.

PFA (Perfluoroalkoxy) -hartsi, kuten FEP, kuuluu sulatteen prosessoitavien fluoroplastien luokkaan. PFA-letku tunnetaan myös sen kaasun ja höyryn permeabiliteetin ominaisuuksista ja erinomaisista UV-lähetysluokista. Se on koostumukseltaan samanlainen kuin FEP, mutta sillä on parempi lämmönkestävyys ja pehmeämpi pinta. Se on myös selkeämpi ja joustavampi kuin PTFE.