FEP-hartsi

FEP on fluorattu etyleenipropyleenihartsi, joka täyttää ASTM-standardin eritelmän FEP-fluorihiilimuotin- ja puristusmateriaaleille ASTM-nimityksellä D2116-95a. Se on saatavilla pelleteinä tai stabiloiduina vesidispersioina. Tämän hartsiryhmän sovellukset käsittävät pinnoituksen, sulatuspuristuksen ja kyllästämisen. FEP: stä valmistetut tuotteet tunnetaan erinomaisesta kemikaalinkestävyydestään, erinomaisista sähköisistä ominaisuuksistaan ja korkeista käyttölämpötiloista jopa 200 ° C (392 ° F). Lisäksi FEP tarjoaa erinomaisen alhaisen lämpötilan sitkeyden ja ainutlaatuisen liekinkestävyyden.

 

FEP-fluoroplastiset hartsit käsitellään tavanomaisilla sulatekstruusiotekniikoilla ja injektointi-, puristus-, siirto- ja puhallusmuovausprosesseilla.

 

Näiden hartsien korkea sulamislujuus ja vetolujuus helpottavat suurien kuole- mien käyttöä ja vetolaitteistoa tuotantomäärien lisäämiseksi. Sulatetun hartsin kanssa kosketuksiin joutuvat laitteet on valmistettava korroosionkestävistä metalleista.

 

Suurempia pituussuuntaisia suulakepuristimen tynnyreitä käytetään antamaan riittävästi viipymisaikaa korkeissa tuotannonopeuksissa sulattamaan nämä korkean lämpötilan polymeerit. Puhdistusruuvin ruiskupuristuskoneita suositellaan.

 

Tärkeimmät FEP-tuotteet, mukaan lukien:

FEP-hartsi lankaeristekerrokselle ja ohutseinäinen putki.

FEP-hartsi putkeen, venttiilin vuoraukseen, lankaeristeeseen

FEP-vesidispersio päällystämiseen.

FEP Jauhe venttiilin vuoraukseen.

FEP-hartsi hengelle, kaapelille, putkille

FEP-hartsi nopealle suulakepuristukselle.