Kationiset polyakryyliamidigeeleihin

Kationiset polyakryyliamidigeeleihin
Keskustele nyt
Tuotetiedot

Sovellus:

Flocculating agentti käytetään pääasiassa teollisuuden solid - nesteen erottaminen prosessi, kuten ratkaisun selvennystä, keskittyä ja lietteen vedenpoisto prosessit jne. Pääasiassa sovelluksen kenttä: urban jäteveden käsittely-, paperi tehdään,elintarvike-ja petrifaction, Metallurgia, mineraali erottaminen, värjäys, sokerin jolloin ja kaikenlaisia teollisuuden jätevesien käsittely.

Teollisuuden käytetään kuivaus edustajina paperinvalmistuslinjan vedenpidätyskyvyn edistämiseksi käytettyjen aineiden ja suodatin aids, jotka voivat parantaa paperin laatua, säästää kustannuksia ja parantaa tuotantokapasiteettia.Viime vuosina se on myös laajalti käytetty öljykenttä kemian-, kuten savi stabilointiainetta, lisäosat-maantiivistyskoneet öljykentän happamoituminen, jne.

Varastointi andamp; Paketti:

1.TallennetaanIlmanvaihto, viileä,PuhdistajaDry paikkoja

2. netto paino 25kg/säkki

3. pitäisi kuljettaa vaarallinen tuote, välttää lämpöä, kosteutta andamp; voimakkaita iskuja.

Huomio:

Käytetään PAM pitäisi lakkauttaa ratkaisu 1-0.2%,if ei hyväksytty liuottamiseen ja annostelujärjestelmä, ratkaisun pitäisi laittaa laimennetun tölkeissä. Harjoittele koneen kautta ruuvipumppu ja säätää koskevan todellisen tilanteen mukaan.

Erittely:

Ulkonäkö

Ainepitoisuus (%)

Molekyylipaino (miljoonaa)

JonkinasteinenSeen %

Liuottamalla aika (Min)

Valkoinen Rae

≥88

6-15

5-100

≤60Tutkimus